Lunch-causerie Deontologie - 25 september 2023

entry image

Lunch-causerie Deontologie - 25 september 2023

Geachte confraters,
Beste leden,

Om U het nieuw gerechtelijk jaar met glans te laten starten, organiseert de Vlaamse Conferentie haar eerste lunchcauserie van het nieuwe werkingsjaar op maandagmiddag 25 september 2023.

Wij zijn vereerd om Mr. Didier GOEMINNE (oud Stafhouder Balie Gent, Openingsredenaar 2018 en gewezen voorzitter van de Gentse Tuchtcel) als spreker te mogen verwelkomen. Hij zal met U het topic deontologie aansnijden en U doen nadenken over de vraag: “Kan deontologie zonder tucht?”

Genereren de beschikbare tuchtsancties (altijd) oplossingen op maat van de advocaat of zijn er onvoldoende middelen voorhanden om waar nodig hulp te bieden?

Hij gidst U door het tuchtonderzoek en zal afsluiten met drie sterke verhalen.

Bij een lunchcauserie wordt traditioneel het nuttige aan het aangename gekoppeld. Er wordt u dus een lekkere (warme) maaltijd aangeboden met dranken, die zitten inbegrepen bij de inschrijvingsprijs.
 
Wanneer?            Maandag 25 september 2023 vanaf 12:00 uur tot 14:00 uur
Waar?                   Sgol, Emile Braunplein 40, 9000 GENT (www.sgol.be)
Menu?                  Aperitief met hapjes – Lunch – Koffie (op aanvraag is een vegetarisch alternatief mogelijk - in dat geval graag bij het inschrijven het vakje: 'ik wens een vegetarische maaltijd' aanvinken)
Prijs?                   70 EUR voor leden, 80 EUR voor niet-leden
 
Twee juridische (deontologische) punten werden aangevraagd bij de Orde van Vlaamse Balies.

De plaatsen zijn beperkt tot 50 aanwezigen, dus snel inschrijven is de boodschap! Inschrijven gebeurt zoals steeds door een ticket te kopen op deze pagina van onze website.

Wij hopen u talrijk te mogen ontmoeten !


De VLC