Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Geachte confraters,

 

Primeur!

 

Aangezien het ook eens iets anders mag zijn, organiseert de Vlaamse Conferentie voor het eerst sinds haar bestaan een karting-avond in E-Kart Gent  op de nieuwe Dok-Noord site en dit op 28 februari as.

 

Om te bepalen wie de Nico Rosberg is onder de Gentse advocaten wordt een vloot van 25 Elektrische-karts ter beschikking gesteld en een gloednieuw racecircuit op de Dok-Noord site.

 

Na een korte uitleg over het gebruik van de e-karts zal worden gestart met kwalificatieritten van 10 minuten. Tijdens de kwalificatieritten is het logischerwijs de bedoeling de beste tijd neer te zetten met oog op de latere wedstrijd. De beste ronde van elke piloot zal daarbij namelijk zijn of haar startpositie in deze latere wedstrijd bepalen.

 

Gedurende de veertien (14)  minuten durende wedstrijd wordt dan beslist wie zich één jaar lang de snelste confrater en bovendien de allereerste “VLC grand-prix” laureaat mag noemen.

 

Diegenen die na de wedstrijd willen napraten of het glaasje willen heffen op de kampioen kunnen achteraf nog terecht in de bar.

De plaatsen zijn om praktische redenen beperkt tot 25 personen. Snel inschrijven is dus de boodschap!

 

 

PRAKTISCH

Dinsdag 28 februari as.
E-kart, Dok Noord 7 / Bis 201, 9000 Gent (2de verdieping)
Iedereen wordt verwacht 18.30 u.

De eerste sessie karten zal starten om 19.00 u.
Tickets kosten normaal 36 euro (inclusief lidkaart en helmuts), maar de conferentie biedt ze aan haar leden aan voor 30 euro.
Inschrijven kan tot en met 22 februari as.

Volzet is volzet.