Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Beste confraters en leden van de Vlaamse Conferentie,

Traditioneel organiseert de Vlaamse Conferentie der Balie Gent ook dit voorjaar het stagistensouper. Deze gastronomische en vermakelijke avond gaat door op woensdag 7 februari 2018. Op deze avond wordt op ludieke wijze de stagistenvertegenwoordiger voor het gerechtelijk jaar 2018-2019 verkozen.

De stagistenvertegenwoordiger behartigt mee de belangen van de stagiairs aan de balie Gent. Hij/zij zetelt zowel in de Commissie van Stagiairs als in de Vlaamse Conferentie. Een ideale positie om zich te engageren aan de Gentse balie en vanop de eerste rij de interne werking van onze balie(activiteiten) te aanschouwen.

De enige voorwaarden om zich kandidaat te kunnen stellen:

  1. Eerste of tweedejaarsstagiair(e) zijn aan de Gentse balie en lid zijn van de Vlaamse Conferentie;
  2. Één of twee bereidwillige peter(s) en/of meter(s) vinden die op ludieke wijze jouw kwaliteiten ophemelen, en andere kandidaten in het stof laten bijten.

Kandidaat-stagistenvertegenwoordigers kunnen zich tot en met 1 februari 2018 melden op het e-mailadres s.muylaert@storme-law.be .

Voor bijkomende informatie of eventuele vragen kan u ook steeds terecht op dit e-mailadres.

Wij nodigen u dan ook graag uit om mee aan tafel te schuiven voor een uitgebreide aperitief en driegangenmenu op woensdag 7 februari 2018 vanaf 19u00 (start aperitief) te restaurant Mub’art (MSK Gent – Fernand Scribedreef 1, 9000 Gent).
Dit alles tegen democratische prijzen:

–       Eerstejaars stagiairs & lid van de Vlaamse Conferentie: 35,00 EUR;

–       Tweede-/derdejaars stagiairs & lid van de Vlaamse Conferentie: 40,00 EUR;

–       Geen stagiairs & lid van de Vlaamse Conferentie: 50,00 EUR;

–       Niet-leden: 55,00 EUR.

Uiteraard kan u aangeven of u een vegetarische menu wenst bij het onderdeel ‘extra informatie’ bij het afrekenen.

Inschrijven kan tot en met 1 februari 2018 door in te loggen en een ticket(s) aan te kopen. Wij danken de patrons die dit souper, zoals de goede traditie het wil, aanbieden aan hun stagiair(e)(s).

Wij hopen u daar allen talrijk te mogen ontmoeten!