Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Waarde confraters en leden van de Vlaamse Conferentie,

Beste mede-stagiairs,

 

Naar jaarlijkse gewoonte vindt op woensdag 19 februari 2020 het stagistensouper plaats, één van de wezenlijke hoogtepunten aan de Gentse balie waarop op ludieke wijze mijn opvolger als stagistenvertegenwoordiger voor het gerechtelijk jaar 2020-2021 zal worden verkozen. Deze bijzonder gastronomische en vermakelijke avond gaat net als vorig jaar door in de Brasserie De Foyer.

De stagistenvertegenwoordiger behartigt mee de belangen van de stagiairs aan de balie Gent. Hij/zij maakt zowel deel uit van het bestuur van de Commissie van Stagiairs als van de Vlaamse Conferentie. Een ideale positie om zich voor zijn/haar mede-stagiairs te engageren aan de Gentse balie en vanop de eerste rij de interne werking van onze balie(activiteiten) te aanschouwen. Als dusdanig biedt deze functie u een unieke ervaring die u toelaat om nieuwe contacten te leggen met confraters aan eigen en andere (ook buitenlandse) balies, maar tevens om u binnen uw eigen balie verder te ontplooien als geëngageerd advocaat. Een fantastisch jaar staat in het verschiet!

Naar goede gewoonte worden de deelnamekosten voor de stagiairs ten laste genomen door hun patrons. Bij voorbaat dank aan alle confraters om deze traditie in ere te houden.

 

De enige voorwaarden om u kandidaat te stellen zijn:

  • Eerste-  of tweede jaarsstagiair(e) zijn van de balie van Gent en lid zijn van de Vlaamse Conferentie;
  • Een (of twee) bereidwillige peter(s) of meter(s) vinden die op ludieke wijze jouw kwaliteiten ophemelen en andere kandidaten in het stof laten bijten.

 

Kandidaat-stagistenvertegenwoordigers kunnen zich tot en met 14 februari 2020 melden op het e-mailadres maxim.daniel@lauwers-seutin.be

Ook voor bijkomende informatie of eventuele vragen kan u steeds terecht op dit e-mailadres.

 

Wij nodigen u dan ook graag uit om mee aan tafel te schuiven voor een uitgebreide aperitief en driegangenmenu op woensdag 19 februari 2020 vanaf 19:00 uur (start aperitief) in de Brasserie De Foyer, Sint-Baafsplein 17, 9000 Gent.

Dit alles tegen uiterst democratische prijzen:
–       Eerstejaars stagiairs & lid van de Vlaamse Conferentie: 35,00 EUR
–       Tweede-/derdejaars stagiairs & lid van de Vlaamse Conferentie: 40,00 EUR
–       Geen stagiairs & lid van de Vlaamse Conferentie: 50,00 EUR
–       Niet-leden: 65,00 EUR

Uiteraard kan u (via mail) aangeven of u een vegetarische menu wenst.

 

Inschrijven:

Inschrijven kan tot en met 14 februari 2020 door op de website een ticket aan te kopen (vergeet niet om eerst in te loggen).

 

Tot dan!

 

Maxim Daniel
Stagistenvertegenwoordiger 2019-2020