Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Ook dit jaar organiseert de Vlaamse Conferentie naar goede gewoonte het “stagistensouper”. Niet alleen is het de ideale avond om te verbroederen met uw confraters, het is vooral de avond waarop de stagistenvertegenwoordiger voor het gerechtelijk jaar 2017-18 op ludieke wijze wordt verkozen.

 

De stagistenvertegenwoordiger behartigt mee de belangen van de stagiairs aan de balie Gent. Dat betekent dat hij/zij zetelt in de Commissie van de Stagiairs en de Vlaamse Conferentie der Balie Gent. Voor de Stagistenvertegenwoordiger is dit ook dé manier bij uitstek om zich te engageren aan de Gentse balie en kennis te maken met het reilen en zeilen ervan.

 

Hoe stelt u zich kandidaat? Eerst en vooral zoekt u een peter en een meter (of twee peters/meters), die bereid zijn om uw kandidatuur op het souper te vertegenwoordigen. Dit gebeurt bij wijze van een roast, waarbij zowel de eigen als de andere kandida(a)t(en) op het rooster worden gelegd. Aan de zegevierder van de avond komt dan ook eeuwige roem toe.

 

De  voorwaarden om zich kandidaat te stellen zijn:

(a)    eerste of tweedejaarsstagiair(e) zijn aan de Gentse balie, en tevens lid zijn van de Vlaamse Conferentie;
(b)   twee bereidwillige peters en/of meters vinden om uw kwaliteiten extra in de verf te zetten.

 

Wij nodigen u graag uit voor deze gezellige avond die zal doorgaan in het Eetavontuur (Dok Noord 6A, 9000 GENT). U wordt verwacht vanaf 19u30 voor het aperitief.

 

Dit alles tegen aantrekkelijke prijzen:

* eerstejaars stagiairs: € 35,00

*  tweede-/derdejaarsstagiairs: € 40,00

*  leden van de Vlaamse Conferentie (niet-stagiairs): € 50,00

*  niet-leden: € 60,00

Uiteraard kunt u aangeven of u een vegetarisch menu verkiest.

Aspirant-stagistenvertegenwoordigers kunnen zich nog tot 10 februari 2016 melden op het e-mailadres ndeclerck@bienstman-decloedt.be, waar u uiteraard ook terecht kunt voor verdere vragen over het hoe en wat van het stagistenvertegenwoordiger-zijn. Inschrijvingen voor de avond zelf doet u door een ticket te kopen.