Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

VOLZET – inschrijvingen zijn afgesloten

 

Geachte confraters, Beste wintersporters,

Net zoals de voorbije jaren willen we jullie graag warm maken voor onze gezellige wintertraditie. In maart 2018 organiseert de Vlaamse Conferentie opnieuw een uitstapje naar de sneeuw. Op donderdagavond 8 maart 2018 vertrekken we voor een shortski naar Bad Hofgastein, een stijlvol dorpje met enkele gekende kuuroorden. Het dorp is gelegen in het Oostenrijke skigebied Gastein, en behoort tot de grotere skigebieden in Oostenrijk. De Kreuzkogel is met 2686 meter het hoogste punt van het skigebied, met in totaal meer dan 200 kilometer aan pistes verdeeld over vier skigebieden. We gaan dus voor hoger, groter en meer sneeuwzeker dan vorig jaar! Het gebied biedt een mooie variatie aan pistes voor beginners en gevorderden, met ook een aantal freeride mogelijkheden en lekkere eetgelegenheden langs de piste.

gebied

Het vertrek is voorzien op donderdagavond in een slaapbus (zetels gaan ‘s nachts volledig plat), en na drie dagen skiën komen we op maandagochtend terug aan in Gent, volledig ontspannen en uitgerust voor een nieuwe werkweek. Dankzij een samenwerking met een paar andere jonge balies beschikken we dit jaar over onze ‘eigen’ slaapbus voor max. 36 personen, met vertrek uit Gent.

We verblijven in Hotel Völserhof ****, op basis van half pension (inclusief extra ontbijt bij aankomst én avondmaal op zondagavond!). Het hotel ligt in Bad Hofgastein, en dankzij een vlotte verbinding kan u ook skiën in de andere gebieden van Gastein. Na de inspanning kan u heerlijk ontspannen in het wellnesscenter van het hotel met kleuren en biosauna, infrarood en stoombad, of wat nagenieten van de après-ski. U beschikt bovendien tot aan het vertrek op zondagavond over uw kamer, voor het omkleden of opfrissen.

We hopen jullie in maart op de piste te mogen verwelkomen, en kijken al uit naar de vele verhalen tijdens de après-ski!

Let op: het aantal deelnemers is beperkt en inschrijvingen kunnen uiterlijk tot 20 januari 2018.

 

Praktische info:

* Vertrek: donderdagavond 8 maart 2018, om 18u30 in Gentbrugge

* Terugkeer: maandagochtend 12 maart 2018 (geraamd rond 7u ‘s morgens)

* Verblijf in halfpension, met ‘s ochtends een uitgebreid ontbijtbuffet en ‘s avonds een viergangen diner.

* Prijs voor leden: 370 EUR per persoon (op basis van tweepersoonskamer), leden-stagiairs betalen 350 EUR.

Inschrijven kan tot uiterlijk 20 januari 2018, aangezien er een vooraf bepaald aantal plaatsen is voorzien voor balie Gent.

 

Snel zijn is de boodschap! Inschrijven doe je door een ticket aan te kopen. Rechts op deze pagina vind je de lijst van deelnemers. Voor vragen of extra toelichting kan u ook terecht bij mr. Stijn Vandamme.

 

Inclusief: busreis in luxe slaapbus, overnachtingen, half pension (exclusief dranken), 3-daagse skipas, uitgebreide spa, ontbijt bij aankomst en avondmaal bij vertrek, en deskundige begeleiding door de Vlaamse Conferentie ?

Exclusief: skimateriaal (zelf mee te brengen of te huur voor 50 EUR/40 EUR indien eigen skibotten) of snowboardmateriaal ( te huur voor 60 EUR) en eventuele skiles (ter plaatse te boeken) of verzekering (25 EUR/pers – ongeval, annulering, bijstand, bagage).