Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Geachte confraters,
Beste wintersporters,

De lange, warme zomer zit nog fris in ons geheugen, maar dat belet ons niet om werk te maken van onze jaarlijkse wintertraditie. Eind januari 2019 organiseert de Vlaamse Conferentie opnieuw een gezellige shortski. Op donderdagavond 24 januari 2019 vertrekken we voor een shortski naar Sauze d’Oulx, een levendig Italiaans dorpje op een hoogte van ca. 1500 m. Sauze d’Oulx ligt in het uitgestrekte skigebied Via Lattea, met 400 km aan pistes waarvan het hoogste punt op 2823 m ligt. Het gebied kent één van de grootste sneeuwval records van Europa, en is door de variatie aan pistes geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Snowboarders krijgen veel brede pistes voorgeschoteld, op eigen risico zijn er ook fantastische off-piste mogelijkheden en iedereen kan genieten van heerlijk eten op en langs de piste (https://www.wintersport.be/skigebieden/vialattea).

Ski 2019

Het vertrek is voorzien op donderdagavond in een slaapbus (zetels gaan ‘s nachts volledig plat), en na drie dagen skiën komen we op maandagochtend terug aan in Gent, volledig ontspannen en uitgerust voor een nieuwe werkweek. Onze slaapbus is voorzien voor max. 36 personen, met vertrek uit Gent of Kortrijk.

We verblijven in Hotel La Torre Sauze d’Oulx**** (http://www.grandhotellatorre.it/), op wandelafstand van de liften en wie wil kan ook gebruik maken van het gratis hotelbusje. Het verblijf is op basis van half pension (inclusief extra ontbijt bij aankomst én avondmaal op zondagavond!). Het hotel ligt in Sauze d’Oulx, maar dankzij een vlotte verbinding kan u ook skiën in Sestrière, San Sicario, Cesane en Claviere die allen deel uitmaken van het skigebied. Na de inspanning kan u heerlijk ontspannen in het wellnesscenter van het hotel, of wat nagenieten van de après-ski. U beschikt bovendien tot aan het vertrek op zondagavond over uw kamer, voor het omkleden of opfrissen.

We hopen jullie in januari op de piste te mogen verwelkomen, en kijken al uit naar de vele verhalen tijdens de après-ski!

Let op: het aantal deelnemers is beperkt en inschrijvingen kunnen uiterlijk tot 30 november 2018, aangezien er een vooraf bepaald aantal plaatsen is voorzien voor balie Gent. Een deel van de 36 plaatsen is voorbehouden door CJB Kortrijk.

 

Praktische info:

* Vertrek: donderdagavond 24 januari 2019, om 18u30 in Merelbeke (Park&Ride). Pas op: niet in Gentbrugge!

* Terugkeer: maandagochtend 28 januari 2019 (geraamd rond 7u à 7u30 ‘s morgens)

* Verblijf in halfpension, met ‘s ochtends een uitgebreid ontbijtbuffet en ‘s avonds een driegangen diner.

* Prijs voor leden: 395 EUR per persoon (op basis van tweepersoonskamer), leden-stagiairs betalen 365 EUR

Snel zijn is de boodschap! Inschrijven doe je door een ticket aan te kopen. Rechts op deze pagina vindt u de lijst van deelnemers. Voor vragen of extra toelichting kan u ook terecht bij mr. Stijn Vandamme.

Inclusief: busreis in luxe slaapbus, overnachtingen, half pension (exclusief dranken), 3-daagse skipas, ontbijt bij aankomst en avondmaal bij vertrek, kamer behouden tot vertrek, en deskundige begeleiding door de Vlaamse Conferentie ?

Exclusief: skimateriaal (zelf mee te brengen of te huur voor 60 EUR/50 EUR indien eigen skibotten) of snowboardmateriaal ( te huur) en toegang tot wellness (€20). Optioneel: eventuele skiles (ter plaatse te boeken) of verzekering (25 EUR/pers – ongeval, annulering, bijstand, bagage)

 

Inschrijven kan door een ticket te kopen rechts op deze pagina