Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

De Vlaamse Conferentie der Balie van Gent nodigt u allen graag uit op haar jaarlijkse Openingsvergadering ter gelegenheid van de aanvang van het gerechtelijk jaar 2020-2021 en het 147e werkjaar van de Vlaamse Conferentie der Balie van Gent.

 

*** UPDATE *** 

Velen onder u schreven zich reeds in voor het fysiek bijwonen van de Openingsvergadering van de Gentse balie op 23.10.2020 (komende vrijdag) via de huidige pagina, waarvoor dank.

Na overleg tussen de Vlaamse Conferentie, openingsredenaar en waarnemend stafhouder naar aanleiding van de aangescherpte corona-maatregelen, is gelet op de recente evolutie unaniem beslist om het brandend actuele onderwerp van de Openingsrede meteen in de praktijk om te zetten.

De Openingsrede gaat door, maar zal niet fysiek kunnen worden bijgewoond (wél digitaal – elkeen zal dus de Openingsrede kunnen volgen achter het eigen scherm, met behoud van de juridische punten).

Balie Gent wil hiermee een voorbeeld zijn en een voortrekkersrol nemen in de digitalisering door alles online te laten doorgaan.

Alle inschrijvingen voor de fysieke vergadering worden automatisch omgeboekt naar een digitale deelname; u hoeft hiervoor dus niets te ondernemen.

Iedere deelnemer ontvangt vrijdagvoormiddag via een e-mail met link om de Openingsrede 2.0 online te volgen.

Indien u reeds had ingeschreven voor het digitale event, blijft u uiteraard ingeschreven en hoeft u ook niets te ondernemen.

Het wordt een memorabele en bijzondere editie – in tijden waarin veiligheid, gezondheid en verantwoordelijkheid primeren als nooit tevoren – waarvoor alle organisatoren zich thans driedubbel plooien om dit alles voor u mogelijk te maken.

De Vlaamse Conferentie en de Balie van Gent laten aan de eerste 400 deelnemers bovendien een aperobox bezorgen!

***

 

Programma:

Op vrijdag 23 oktober 2020 bent u om 15:00 uur van harte uitgenodigd om de plechtige Openingsvergadering van de Vlaamse Conferentie der Balie van Gent digitaal te volgen, waarbij Mr. Stephane Criel de Openingsrede 2.0 zal houden, met als titel:

‘De crisis was te kort’

 

Neem alvast een kijkje op https://www.decrisiswastekort.be/ 

2 juridische punten werden toegekend

Praktisch:

  1. Schrijf u in via de website
  2. Registreer uw inschrijving via de link: https://app.livestorm.co/vlc/openingsrede-20-de-crisis-was-te-kort
  3. U ontvangt een e-mail met uw persoonlijke link naar de LIVESTREAM

Wij hopen u allen talrijk te mogen verwelkomen op deze bijzondere editie van de Openingsvergadering!

 

De Vlaamse Conferentie der Balie van Gent

Joyce Van Heetvelde, Voorzitter
Natascha Baert, Steffi Blomme, Vincent Dekimpe, Tijs Deltour, Maarten Devreese, Bernard De Meyer, Yannic De Win, Kira Gouwy, Stéphanie Muylaert, Robbe Van de Wiele, Sofie Verdonck, Karel Vincent en Elke Simon, Bestuursleden van de Vlaamse Conferentie.