Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Geachte confraters,

Beste wielerfanaten,

 

Binnenkort gaan de hoogdagen van het Vlaamse baanwielrennen opnieuw van start, met de 78ste editie van de Zesdaagse Vlaanderen-Gent.

 

’t Gentse Kuipke wordt opnieuw zes dagen lang the place to be om onze nationale en internationale wielerhelden van dichtbij te leren kennen, om finaal te achterhalen wie de opvolgers worden van Kenny De Ketele en Moreno De Pauw. Ook het Quickstep-duo Iljo Keisse en Elia Viviani, Lotto-renner Jasper De Buyst en ander jong aanstormend talent is van de partij. Kunnen zij weerwerk bieden aan het Nederlandse duo Havik-Stroetinga die dit jaar al won in Berlijn en London?

 

Hoewel alle tickets ondertussen zijn uitverkocht, kon de Vlaamse Conferentie nog 12 tickets op op de kop tikken voor de openingsavond op dinsdag 13 november 2018. Heeft u het meer voor de explosieve sprint, de afvalling, de beklijvende ploegkoers, of nog liever de opzwepende derny, er is voor elk wat wils! Vanaf tribune C – met zicht op de finishlijn – zullen wij als eerste kunnen ontdekken wie de volgende pistekampioen van de zesdaagse wordt.

 

De Vlaamse Conferentie nodigt u graag mee uit. Wees er echter snel bij, het aantal deelnemers is beperkt tot 12.

 

Wanneer: dinsdag 13 november 2018 , met voorstelling profs en start zesdaagse om 20u

(wie graag het jong geweld wil zien, is welkom vanaf 18u15 en krijgt vooraf de tickets)

 

Waar: ’t Kuipke, Eugène Felixdreef, 9000 Gent

 

Prijs :

  • leden Vlaamse Conferentie: 20 euro
  • niet-leden Vlaamse Conferentie: 35 euro

 

Hopelijk tot dan!