Laden Evenementen

Online Sessie Prijszetting

Hoe bepaal ik mijn prijs/tarief?


25 mei 2022 om 12u

Hoe vraag ik geld? Is uurtje factuurtje dood? Wat ben ik waard? Hoe spreek ik over tarieven met de klant? Welke prijszettingsmethoden bestaan er en hoe passen we ze toe?

Het uurtarief is nog steeds dé standaard methode van van prijszetting in de advocatuur. Er lijkt geen snelle oplossing voor de resulterende frictie tussen advocaat en cliënt. De advocaat wil zo veel mogelijk uren factureren, de klant wil resultaat zien. De advocaat laat marge liggen, de klant voelt zich misschien bedot.

Hoe pakken we dit aan?

 

Francesco Cilurzo is ondernemer en businessconsultant in digitale transformatie, bedrijfsstrategie en innovatie. Hij werkte onder andere bij Duval Union Consulting en de Cronos Group. Vandaag werkt hij als adviseur onder andere bij Netwerk Ondernemen en brengt hij bedrijven en startups samen in innovatietrajecten.

In deze online sessie verkent Francesco deze uitdaging als business consultant. Consultants zijn in grote mate afgestapt van ‘uurtje factuurtje’ en gebruiken nu meer gesofisticeerde prijsstrategieën om de klant voorop te plaatsen én meer marge te behalen.

We hopen jullie met deze voordracht te inspireren over hoe we ‘uurtje factuurtje’ kunnen verbeteren, en in sommige gevallen zelfs kunnen vervangen door iets beters.

Inschrijven?       Via de website

Wanneer?          25 mei 2022 om 12u tot 14:15u

Waar?                Online sessie via Zoom

Prijs?                 € 50 voor leden, € 60 voor niet-leden en gratis voor stagiairs en panelleden

Twee punten werden aangevraagd bij de Orde van Vlaamse Balies.

Ben je geïnteresseerd om deel te nemen als panellid? Contacteer Karel Vincent op karel.vincent@onlaw.be. Het panellid is een klankbord voor de spreker en brengt vragen en bedenkingen uit jullie praktijk bij. Een panellid heeft geen bijzondere kennis van de materie nodig. Het panel brengt dynamiek en een aangenamere ervaring voor alle deelnemers. Als panellid neem je gratis deel.

Tot dan!

De Vlaamse Conferentie der Balie van Gent