Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

KAARTEN AAN DE KASSA!!!

Na de successen van de vorige jaren, zal JUSTICE FOR LIFE dit jaar doorgaan op vrijdag 13 december 2019 in het Gerechtsgebouw (Opgeëistenlaan, Gent).

Ook dit jaar wordt dit evenement een uitgelezen kans om tussen de aperitief en het dansen te netwerken en volledig op eigen ritme de grondvesten van het Gerechtsgebouw te laten daveren. De geleverde prestaties van uw danswerk en consumptieniveau zijn uiteraard ook ten dienste van een hoger doel. De opbrengst gaat immers integraal naar Music for Life en meer specifiek naar de twee goede doelen die wij dit jaar steunen:

VZW SOCIAAL NETWERK PLAN
Deze VZW heeft als doel mensen met juridische problemen te begeleiden bij het oplossen van hun sociale problematieken. Dit gebeurt via individuele trajectbegeleiding.

Het SociaalNetwerPlan is daarmee de brugfiguur tussen de advocaat, die zorgt voor de juridische ondersteuning, en de reeds bestaande hulpverlening.

VZW MISSING YOU (www.missingyou.be

Missing You ijvert ervoor dat ieder kind, jongere of jongwolwassene die geconfronteerd wordt met verlies voldoende ruimte en gepaste steun krijgt om zijn individueel rouwproces op de best mogelijke manier te doorlopen.
Niemand minder dan Tomas De Soete (gekend van Stubru, VRT, …) zal dit jaar één van de DJ’s zijn die er persoonlijk voor zal zorgen dat stilstaan op de dansvloer onmogelijk wordt. De integrale affiche vindt u bovenaan dit bericht.

Kaarten aan de kassa!

UW INSCHRIJVING VIA DEZE SITE VOLSTAAT. ER WORDEN GEEN KAARTEN OPGESTUURD: UW NAAM STAAT OP DE DEELNEMERSLIJST AAN DE KASSA.

We hopen u talrijk te mogen verwelkomen!

Warme groet van het organiserend feestcomité!