Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Geachte confraters,
Beste leden,

Nu fysieke bijeenkomsten opnieuw mogelijk worden, herneemt de Vlaamse Conferentie graag haar traditionele lunch-causerieën.

Op donderdagmiddag 24 maart 2022 organiseert de Vlaamse Conferentie daarom haar tweede lunch-causerie van dit gerechtelijk jaar.

Wij zijn vereerd om Mr. Stijn Vandamme als spreker te mogen verwelkomen.

Hij zal u een uiteenzetting geven met als titel:

“De bodemregelgeving uitgespit voor advocaten”

 

In deze lunch-causerie verduidelijkt Mr. Stijn Vandamme enkele aandachtspunten bij koop-verkoop of erfenis van een (verontreinigde) grond, alsook de mogelijkheden om vrijgesteld te worden van de saneringsplicht. Voorts gaat hij in op enkele risico’s en opportuniteiten voor curatoren. Om af te sluiten wordt de rol van de OVAM en de rechtbanken toegelicht, aan de hand van enkele uitspraken over aansprakelijkheid.

Bij een lunch-causerie wordt traditioneel het nuttige aan het aangename gekoppeld. Er wordt u dus een lekkere maaltijd aangeboden.

 

Wanneer?           donderdag 24 maart 2022 vanaf 11:45 uur tot 14:00 uur

Waar?                  Kantien, Kanodreef 1 – 9000 GENT (www.kantien.be)

Menu?                 Aperitief met hapjes – Lunch – Koffie (op aanvraag is een vegetarisch alternatief mogelijk – in dat geval graag een berichtje naar maarten.devreese@vaneeghem.com)

Prijs?                   55 EUR voor leden, 65 EUR voor niet-leden

 

Twee juridische punten werden aangevraagd bij de Orde van Vlaamse Balies.

De plaatsen zijn beperkt tot 60 aanwezigen, dus snel inschrijven is de boodschap! Inschrijven gebeurt zoals steeds door een ticket te kopen op deze pagina van onze website.

Wij hopen u talrijk te mogen ontmoeten !

De VLC