Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Beste sportievelingen,

Dit jaar knopen we opnieuw aan met de jarenlange traditie om een minivoetbaltornooitje te organiseren voor het goede doel. Na enkele zeer geslaagde edities van de Memorial Roland Tack, hebben we dit jaar de “Conferentie Cup” boven de doopvont gehouden.

De Conferentie Cup zal plaatsvinden op donderdag 30 mei 2019 (hemelvaart), op het kunstgrasveld van Standaard Muide (ingang via Dukkedamstraat).

Het tornooi brengt spelers en supporters samen uit de wereld van Justitie. De voorbije jaren ontvingen wij ploegen gelinkt aan de advocatuur, sympathiserende balies, de politie, de hulpverlening, magistratuur, griffiers, enz. Dit leidde tot overwinningen van de Lokale Politie te Ekkergem, Advocaten Van Steenbrugge & partners (2x), de ploeg van Thomas Gillis (2x) en griffie Justin Van Maldeghem en maten (ook 2x en winnaar van de laatste editie). Kortom: alle geïnteresseerde ploegen die op één of andere manier rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met justitie, de Vlaamse Conferentie of de voorbije edities aanwezig waren, kunnen zich inschrijven.

Nieuw is dat we dit jaar ook aandacht willen hebben voor het damesvoetbal. Sportieve of enthousiaste dames die graag eens een balletje trappen, zelf een ploegje willen vormen of een damesploeg voor de Vlaamse Conferentie willen vormen, mogen een mailtje sturen naar stijn.vandamme@ldr.be. Bij voldoende interesse wordt een wedstrijdje ingepland tegen een andere balie of komt er zelfs een minitornooi voor damesploegen.

Inschrijven per ploeg doe je door op deze pagina een ticket aan te kopen. De inschrijving is definitief van zodra het ticket besteld.

Om af te sluiten willen we graag nog wijzen op het goede doel voor dit jaar. Met de opbrengst en een extra eigen inbreng zal de Vlaamse Conferentie een AED-toestel schenken voor het justitiepaleis te Gent. Dit toestel helpt bij een hartstilstand door een elektrische schok toe te brengen. We hopen dat het nooit nodig is, maar door een toestel in de nabijheid te voorzien, kan dit levens redden.

We kijken nu al uit naar de editie van 2019, in een ontspannen en sportieve sfeer. We voorzien daarom ook enige randanimatie voor groot en klein. Wie zelf geen voetbalschoenen wenst aan te trekken, is uiteraard welkom om te supporteren! De dorstigen laven is een werk van barmhartigheid dat de organisatie hoog in het vaandel draagt, zodat we duimen voor een zonnige editie van de Conferentie Cup. We hopen dat we zo opnieuw veel mensen kunnen samenbrengen, voor een gezellig event!

Tot dan!

Wat: minivoetbaltornooi

Waar: kunstgrasveld van Standaard Muide (Dukkedamstraat, Gent)

Wanneer: donderdag 30 mei, vanaf 13u00

Wat kost het: € 125 per ploeg.

Belangrijk voor de inschrijving: bij het afrekenen van het winkelmandje, vul je nadat je op “doorgaan naar afrekenen” geklikt hebt bij “extra informatie” het volgende in:

  • De naam van je ploeg
  • De naam van de ploegverantwoordelijke, e-mailadres, telefoonnummer en adresgegevens (deze gegevens hebben we nodig voor de verzekering)

We hopen in ieder geval om jullie in grote getale te mogen verwelkomen op het vernieuwe voetbaltoernooi van de Vlaamse Conferentie.

 

Tot dan!