Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Beste sportievelingen,

 

Nu het Ghents Lawyers Football Team zich vorig jaar in Ierland met verve tot Europees kampioen kroonde, kan dit jaar – met EURO 2020 voor de deur – een (mini)voetbaltoernooi aan onze Gentse balie niet uitblijven.

We knopen daarom met de Conferentie Cup opnieuw aan met de jarenlange traditie om een minivoetbaltoernooitje te organiseren voor het goede doel.

De Conferentie Cup zal plaatsvinden op vrijdag 1 mei 2020 (dag van de arbeid), vanaf 13:00 uur op het kunstgrasveld van Standaard Muide (Dukkeldamstraat, Gent).

 De Vlaamse Conferentie tracht met de Conferentie Cup spelers en supporters uit de wereld van Justitie samen te brengen in een ontspannen en sportieve sfeer:  advocaten (óók van sympathiserende balies), medewerkers, politie, hulpverlening, magistratuur, griffiers, justitiepersoneel, …

Kortom, alle geïnteresseerde ploegen die op één of andere manier rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met justitie, de Vlaamse Conferentie of de voorbije edities aanwezig waren, kunnen deelnemen.

Er wordt ook aandacht besteed aan het damesvoetbal en bij voldoende interesse zullen er wedstrijden ingepland worden tussen damesploegen.

Wie zelf geen voetbalschoenen wenst aan te trekken is uiteraard welkom om langs de zijlijn met een hapje en een drankje in de hand zijn of haar stembanden in de vernieling te supporteren.

Blink alvast uw sportschoenen op en verzamel uw ploegmaten en -matinnen!

 

Praktisch:

Wat? Conferentiecup minivoetbal

Wanneer? Vrijdag 1 mei 2020 vanaf 13:00 uur

Waar? Standaard Muide (Dukkeldamstraat, Gent)

Prijs? 50 EUR per team

 

We hopen opnieuw veel deelnemers te kunnen samenbrengen voor dit gezellige event!

 

De VLC