Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Geachte confraters,

Op vrijdagavond 01.07.2015 – aan de vooravond van de gerechtelijke vakantie – organiseert de Commissie van Stagiairs in samenspraak met de Vlaamse Conferentie het slot-event van het werkingsjaar 2015-2016 van de Gentse Balie.

U bent van harte uitgenodigd op een BBQ die dit jaar zal plaatsvinden in “ KANTIEN” (www.kantien.be) gelegen aan de Watersportbaan (Kanodreef 1, 9000 GENT). De receptie vangt aan om 18u30 en vanaf 20u00 kan men aanschuiven aan het BBQ-buffet.

Volgend menu zal geserveerd worden met een aangepast drankarrangement:

BBQ met 5 stukken vlees en/of vis Ooster gemarineerd zalmspie / Ribbetjes “St louis” marinade / witte worst met tuinkruiden / gemarineerd Bravar spek / scampi saté met salie Groentebuffet & sausen rucola sla met pijnboompitten / koude penne pasta met basilicum pesto en Parmezaan / taboulé met granaatappel / prinsessenboontjes met pepermayo / mix tomaten met sushiazijn en oregano / aardappel in de schil met kruidenboter / jonge wortelen met sinaasdressing Home made mayo & tartaarsaus / warme pepersaus

Voor wie wil is op aanvraag een vegetarisch alternatief beschikbaar.

De deelnameprijs aan de BBQ en bijhorende dranken bedraagt 40,00 EUR. Inschrijven kan via onderstaande knop en door te storten op rekeningnummer BE70 6301 9000 0225 met vermelding van uw naam. Aansluitend op de BBQ kan wie wil nog zijn beste danspasjes bovenhalen en zo de gerechtelijke vakantie goed inzetten.

Hopend u daar talrijk te mogen ontmoeten.

Met confraternele groeten,

Namens de Commissie van Stagiairs,