Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Op dinsdag 5 december 2017 pakt de Vlaamse Conferentie uit met haar jaarlijkse baliequiz 2.0. Dit jaar mag u zich verwachten aan een gloednieuw concept, met een verfrissende presentatie en daar bovenop een aantal aantrekkelijke prijzen!

Een constante blijft: u hoeft geen dorst te lijden en moet gewoon een paar vragenrondes doorworstelen. Voor wie graag proefondervindelijk wil vaststellen hoe we de opvolging van een onnavolgbare legende als quizmaster hebben ondervangen, is er maar één advies: stel snel een team samen en schrijf u in!

Inschrijven voor deze editie kan door hiernaast een ticket aan te kopen, en bij extra informatie uw ploegnaam en bij voorkeur ook de namen van uw ploegleden te vermelden.

Opgelet: een ploeg bestaat uit maximaal 4 spelers, die een link hebben met justitie (partners, andere advocaten, magistraten, notarissen, gerechtsdeurwaarders of griffiers).

Deelnameprijs is slechts 30 EUR per ploeg. Na de aankoop van het ticket ontvangt u nog een uitnodiging tot betaling (30 EUR te storten op rekeningnummer IBAN: BE37 6301 9000 0528). Na betaling wordt uw inschrijving gevalideerd en bent u officieel ingeschreven. Omwille van organisatorische redenen, zullen dit jaar maximaal dertig ploegen worden toegelaten. Snel inschrijven én betalen is dus de boodschap.

Wij hopen uw ploeg binnenkort te mogen verwelkomen. Wij zijn nu al benieuwd wie zich als opvolger van “George Mallory was first” mag kronen, de wisselbeker in ontvangst mag nemen én zich een jaar lang slimste balieploeg mag noemen…

 

Praktisch:

Om alle verwarring te vermijden geven we nog mee dat de quiz dit jaar doorgaat op dinsdag 5 december 2017. De quiz vangt aan om 19u30 en gaat opnieuw door in het sportpark Moerkensheide in De Pinte. Opdat iedereen op tijd aanwezig zou zijn, geven we u graag nog eens de wegbeschrijving mee:

  • E17: afrit 8 richting Oudenaarde (N60)
  • Vanuit Gent: richting Oudenaarde (N60)

Vervolgens op de N60 richting Oudenaarde voorbij het eerste rond punt na de E17 eerste straat rechts (Weefstraat), dan voorbij een kleine rotonde en opnieuw over de E17 en op het volgend rondpunt onmiddellijk rechts ligt sportpark Moerkensheide.

  • Via GPS: Nieuwstraat 78 ingeven, en niet Moerkensheide