Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Op dinsdag 11 december 2018 vergast de Vlaamse Conferentie opnieuw op haar jaarlijkse baliequiz. Het sinds vorig jaar vernieuwde concept, dat vorig jaar op de nodige bijval kon rekenen, wordt opnieuw gehanteerd. Ook dit jaar mag u zich verwachten aan een leuke interactieve quiz, een even verfrissende presentatie als vorig jaar, met daar bovenop een aantal aantrekkelijke prijzen!

Een constante blijft: u hoeft geen dorst te lijden en dient gewoon een paar vragenrondes te doorworstelen. Voor al de liefhebbers van het betere quizwerk, slechts één advies: stel snel een team samen en schrijf u nu in!

Inschrijven voor deze editie kan door een ticket aan te kopen, en bij extra informatie uw ploegnaam en bij voorkeur ook de namen van uw ploegleden te vermelden. U hoeft dus maar 1 ticket aan te kopen per team.

Opgelet: een ploeg bestaat uit maximaal 4 spelers, die een link hebben met justitie (partners, andere advocaten, magistraten, notarissen, gerechtsdeurwaarders of griffiers).

Deelnameprijs is slechts 30 EUR per ploeg. Na de aankoop van het ticket ontvangt u nog een uitnodiging tot betaling. Na betaling wordt uw inschrijving gevalideerd en bent u officieel ingeschreven. Omwille van organisatorische redenen, zullen dit jaar maximaal dertig ploegen worden toegelaten. Snel inschrijven én betalen is dus de boodschap.

Wij hopen uw ploeg daar te mogen verwelkomen. Wie volgt “de vjienden van Jejoen” op? Wie zal de wisselbeker in ontvangst nemen én mag zich meteen een jaar lang de slimste balieploeg noemen…

 

Praktisch:

Om alle verwarring te vermijden geven we nog mee dat de quiz dit jaar doorgaat op dinsdag 11 december 2018. De quiz vangt aan om 19u30 en gaat opnieuw door in het sportpark Moerkensheide in De Pinte (cafetaria aan het voetbalveld). Opdat iedereen op tijd aanwezig zou zijn, geven we u graag nog eens de wegbeschrijving mee:

  • E17: afrit 8 richting Oudenaarde (N60)
  • Vanuit Gent: richting Oudenaarde (N60)

Vervolgens op de N60 richting Oudenaarde voorbij het eerste rond punt na de E17 eerste straat rechts (Weefstraat), dan voorbij een kleine rotonde en opnieuw over de E17 en op het volgend rondpunt onmiddellijk rechts ligt sportpark Moerkensheide.

Via GPS: Nieuwstraat 78 ingeven, en niet Moerkensheide

 

Hopelijk tot dan!

 

De VLC